Bogføring


Få styr på din bogføring og dine regnskaber

Bogføring er BB Kontorassistances speciale. Vi er din hjælpende hånd i virksomheden. Vi dækker både Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi har stor kompetence indenfor bogføring og regnskab, og vi tilbyder en række ydelser, som giver dig mere tid og frihed til at tage dig af andre vigtige opgaver, og du kan også spare udgifter til dyre bogføringsprogrammer, omkostninger til etablering af arbejdspladser, lønforpligtigelser mv.

Bogføring til 279,- i timen. Læs mere om priser på bogføring her

 

Hos BB Kontorassistance tilbyder vi 3 forskellige former for bogføring:

Online bogføring

– For dig der gerne vil følge processen omkring din bogføring, tilbyder vi et online system som giver dig mulighed for at følge med. Der er rigtig mange muligheder i de moderne programmer med bogføring. Med de webbaserede programmer vi anbefaler, kan du selv oprette dine kunder i systemet, oprette dine varer og services, og dernæst fakturere dine kunder. Samtidig kan du bogføre dine bilag, og på den måde holde styr på indtægter og udgifter. Dette giver et rigtig godt overblik over de grundlæggende ting i din virksomhed. Der er rig mulighed for at udskrive rapporter, blandt andet til brug ved momsafregning, hvor systemet nøjagtigt beregner din moms, baseret på dine fakturaer og udgifter.

Personlig bogføring 

– Vi kommer også gerne ud i din virksomhed, og laver din bogføring på stedet. Det giver dig mulighed for at følge med, selvom du ikke er ekspert på området. Fordele ved denne model er, at du på et tidspunkt selv kan overtage din bogføring, da den tætte kontakt med os, giver dig et godt indblik i hvordan man laver bogføring i en virksomhed. I samarbejde med dig, laver vi kontoplaner for din virksomhed, det vil sige vi inddeler dine indtægter/udgifter i forskellige konti til brug for din bogføring.

Til dig med det meget lille behov for bogføring

– Du kan også sende papirerne til os, hvorefter bogføring foregår i vores egen virksomhed. På denne måde sparer du omkostninger til køb af systemer til bogføring, men har alligevel sikkerhed for at din bogføring er ok til moms og revisor.

Ring til os på 22 46 90 82 og lad os få en snak om de forskellige muligheder for boghøring.