Kontorhjælp

Vi har en baggrund indenfor kontor, administration, bank og forsikring og kan derfor hjælpe dig med det store overblik i din virksomhed. Med vores kontorhjælp bliver opgaverne udført som du ønsker og til tiden.

Ud over bogføring og regnskab udfører vi kontorhjælp i form af renskrivning, korrekturlæsning, tasteopgaver, adhoc opgaver som masseudsendelse af breve.

Vi dækker meget bredt. Foruden den traditionelle kontorhjælp kan vi hjælpe med udarbejdelse af likviditetsbudget samt kontrol om tilladelser er ok, f.eks. kørselstilladelser. Har du brug for flere kunder kan vi også undervise i telemarketing og vi kan desuden passe din telefon, Det giver fordele, når du er på kundebesøg, sidder i møde, eller blot har brug for arbejdsro. Vi svarer med dit firmanavn og tager imod besked. Alle modtagne beskeder ekspederes videre iht. aftale med dig.

Er du nystartet firma, kan vi via vores samarbejdspartnere hjælpe dig med at udvikle en tidsvarende hjemmeside, udarbejde PowerPoint præsentationer og foretage forskellige former for IT-support.

Vi er effektive, grundige og pålidelige, og vi er fleksible med hensyn til dine særlige ønsker og behov. Benyt dig af vores kontorhjælp – så du kan bruge tiden til at koncentrere dig om det væsentlige: Nemlig din virksomhed og dine kunder.

Ring til os, gerne allerede i dag på tlf. 22 46 90 82 for et uforpligtende tilbud eller en snak om hvilken form for kontorhjælp, du har brug for i din situation..